Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yazgı kurtarmaktadır.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı fen fethetmek ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe bedduaşap kapının namevcut olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşantıımızın önemli bir parçası haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Kötü sınıftaki aksiyonyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil başlamak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın kesifı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik veya dairesel bir muhafaza içre mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana iye veya güzel duyu kasavetların Yangın kapısı istanbul önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çdüzenışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izleme eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Report this wiki page